Hvilket program kan jeg bruge til FTP?

FileZilla er en gratis og open source FTP (File Transfer Protocol) klient, der gør det nemt at uploade filer til en webserver. Med FileZilla kan du overføre store mængder data hurtigt og effektivt, og det er en af ​​de mest populære FTP-klienter, der bruges af webudviklere og websiteejere.

Følg disse trin for at lære, hvordan man bruger FileZilla til at uploade filer til dit webhotel:

1. Download og installer FileZilla: Du kan downloade FileZilla gratis fra den officielle hjemmeside. Efter installationen vil du have en kopi af FileZilla på din computer.

2. Start FileZilla: Når du har installeret FileZilla, skal du starte programmet ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet eller ved at søge efter FileZilla i menuen Start.

3. Indtast din FTP-kontooplysninger: Du vil blive bedt om at angive dine FTP-kontooplysninger, såsom brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger kan du finde i dit velkomstbrev

4. Opret en forbindelse til din webhotel. Når du har angivet dine FTP-kontooplysninger, skal du klikke på knappen "Tilslut" for at oprette forbindelse til din webserver. Hvis du har indtastet korrekte oplysninger, skal FileZilla oprette forbindelse til din webserver og vise en liste over mapper og filer på serveren.

5. Naviger til den mappe, du vil uploade filer til: Du kan navigere rundt på din webserver ved at bruge den venstre rude i FileZilla. Find den mappe, du vil uploade filer til, og dobbeltklik på den for at åbne den.

6. Træk og slip filer til din webserver: Du kan uploade filer til din webhotel ved at trække og slippe dem fra din computer til den højre rude i FileZilla. FileZilla vil automatisk starte overførslen af ​​filerne til dit webhotel

7. Overvåg overførslen: Du kan overvåge overførslen ved at se på listen over overførte filer i FileZilla. Hver fil vil have en statuslinje, der viser, om overførslen er færdig eller i gang.

Det er så nemt at bruge FileZilla til at uploade filer til din webserver. Når du har lært, hvordan man bruger det, vil du finde, at det er en af ​​de nemmeste og mest effektive metoder til overførsel af filer