Her kan du betale med: Kunde-login  
Til Forsiden
 
Til Forsiden
Produkter
Samarbejdspartnere
Support
Vilkår
Om Os
Blog
Kontakt
Full service til samme billige pris

Ønsker du at flytte dit domæne til os, tilbyder vi ikke bare en af markedets laveste priser på webhoteller, men som de eneste i Danmark hjælper vi dig også med at flytte hele dit webhotel fra din nuværende udbyder til vores servere og gennemteste det efterfølgende – helt uden ekstra beregning.

Hvad er Full Service?
Megahost Full Service er vores tilbud til dig der ønsker at spare penge og nyde Megahost anerkendte service, men som ikke selv har ressourcer til at flytte indholdet fra dit webhotel (som fx hjemmeside, mailkontoer, webshops m.m.) fra din nuværende udbyder. I stedet tilbyder vi at gøre det for dig, uden at det koster ekstra.

På samme måde som du kender det fra, når du skifter bank eller teleselskab, varetager vi – efter din bestilling af et af vores webhoteller – både flytning af indhold og efterfølgende gennemtestning for dig.

Sådan bliver du en af hosting-branchens mest tilfredse kunder?
Med Megahost Full Service har det aldrig været lettere at skifte webudbyder. Alt du skal gøre er at bestille et webhotel og kort tid efter modtager du en velkomstmail med yderligere information og link til bestilling af vores Full Service flyttetjeneste.

Når vi har modtaget din bestilling og de fornødne detaljer fra dig, flytter vi hjemmeside, serverindhold, webshops, mailkontoer osv. fra din gamle server inden for 14 dage. Når alt er flyttet og gennemtestet, kontakter vi dig, så du selv kan tjekke, at alt er som det skal være, inden vi ligger tingene online.

Hvad koster det?
Full Service er gratis ved samtidig køb af et webhotel til Megahosts gældende listepriser – der starter ved 9 kr. for et webhotel. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige rabatter og tilbud.

Megahost anvender Linux-hosting og Full Service-tilbuddet gælder derfor kun for webhoteller der i forvejen er placeret på Linux-servere. Er du i tvivl om dit nuværende webhotel ligger på en Windows-server eller en Linux-server, er du velkommen til at sende en mail til
info @ Megahost.dk med navnet på din udbyder og så finder vi ud af det for dig.

Du finder mere information og priser på vores webhoteller og øvrige produkter her.